REKLAMA
Holandský rezeň
Úžasné šťavnaté mäsko. Talianska verzia je s parmezánom a čerstvou bazalkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 500 g mleté bravčové mäso
- 150 g syr eidam alebo gouda alebo čedar
- Hŕstka petržlenovej vňate
- 3 pl hladká múka
- 2 vajcia
- 3 pl strúhanka
- soľ
- korenie
- masť na vyprážanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mäso osolíme a okoreníme. Zmiešame so syrom nastrúhaným najemno a s nasekanou petržlenovou vňaťou. Navlhčenými rukami urobíme z mäsovej hmoty 8 placiek. Uprostred ich trochu stlačíme , pretože pri vyprážaní sa nafúknu.
2. Krok
Rezne obaľujeme v klasickom trojobale z múky, rozšľahaných vajec a zo strúhanky. Vyprážame v dostatočnom množstve masti alebo oleja. Hotové rezne dáme na paierovú utierku, aby sa vpil prebytočný tuk. Podávame so zemiakovým pyré