Zdroj: Alex Rath for Getty Images
Hovädzie rolády z rúry
Tradičné nemecké jedlo, ktoré poteší vaše chuťové bunky. Tieto hovädzie rolády sa pomaly vypekajú v rúre, aby sa zaistilo, že mäso je mäkké a šťavnaté, zatiaľ čo náplň je preniknutá arómami slaniny, cibule a uhorky
Ingrediencie
Rouladen
- 4 Kúsky Hovädzí roláda
- 4 Kúsky slanina plátky
- 4 Kúsky Korenené uhorky
- 2 Kúsky Cibuľa
- 4 PL horčica
- 1 PL soľ
- 1 PL čierne korenie
Omáčka
- 500 ml hovädzí vývar
- 1 PL paradajkový pretlak
- 1 PL Múka
Najnovšie letáky
Postup
1. Pre recept na teľacie rolky z rúry predhrejte svoju rúru na 200 stupňov. Kým sa rúra predhrieva, pripravte suroviny. Nakrájajte cibulu, plátky slaniny a korené uhorky na pásiky a odložte ich bokom.
2. Vezmite svoje rolády a každú stranu potrite horčicou, predtým než ich ochutíte soľou a korením. Na každú roládu položte prúžky slaniny, cibule a uhorky a pevne ju zabaľte. Každú roládu upevnite pomocou kuchynskej šnúrky alebo roládových ihličiek.
3. Položte svoje rolády do pekáča a opečte ich na každej strane, až budú hnedé. Potom pridajte hovädzí vývar a paradajkový pretlak a posypte rolády trochou múky.
4. Položte panvicu do predhriatej rúry a nechajte rolovat 90 minút. Každých 30 minút obracajte rôžky, aby ste sa uistili, že sa na obidvoch stranách rovnako varenia.
5. Vyberte panvicu z rúry a nechajte hovädzie rolády odpočívať niekoľko minút pred podávaním. Rolády môžete podávať s zemiakovým pyré alebo červenou kapustou. Dobrú chuť!