REKLAMA

Zdroj: Alex Rath for Getty Images

Hovädzie rolády z rúry

Tradičné nemecké jedlo, ktoré poteší vaše chuťové bunky. Tieto hovädzie rolády sa pomaly vypekajú v rúre, aby sa zaistilo, že mäso je mäkké a šťavnaté, zatiaľ čo náplň je preniknutá arómami slaniny, cibule a uhorky

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Rouladen

  • 4 Kúsky Hovädzí roláda Pridané do
  • 4 Kúsky slanina plátky Pridané do
  • 4 Kúsky Korenené uhorky Pridané do
  • 2 Kúsky Cibuľa Pridané do
  • 4 PL horčica Pridané do
  • 1 PL soľ Pridané do
  • 1 PL čierne korenie Pridané do

Omáčka

  • 500 ml hovädzí vývar Pridané do
  • 1 PL paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 PL Múka Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

1. Pre recept na teľacie rolky z rúry predhrejte svoju rúru na 200 stupňov. Kým sa rúra predhrieva, pripravte suroviny. Nakrájajte cibulu, plátky slaniny a korené uhorky na pásiky a odložte ich bokom.

2. Krok

2. Vezmite svoje rolády a každú stranu potrite horčicou, predtým než ich ochutíte soľou a korením. Na každú roládu položte prúžky slaniny, cibule a uhorky a pevne ju zabaľte. Každú roládu upevnite pomocou kuchynskej šnúrky alebo roládových ihličiek.

3. Krok

3. Položte svoje rolády do pekáča a opečte ich na každej strane, až budú hnedé. Potom pridajte hovädzí vývar a paradajkový pretlak a posypte rolády trochou múky.

4. Krok

4. Položte panvicu do predhriatej rúry a nechajte rolovat 90 minút. Každých 30 minút obracajte rôžky, aby ste sa uistili, že sa na obidvoch stranách rovnako varenia.

5. Krok

5. Vyberte panvicu z rúry a nechajte hovädzie rolády odpočívať niekoľko minút pred podávaním. Rolády môžete podávať s zemiakovým pyré alebo červenou kapustou. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4875 receptov

Mäsité jedlá

2256 receptov

Nátierky

331 receptov

Večera

4589 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

787 receptov

Dezert

3772 receptov