REKLAMA
Hubové fašírky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g hub
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 ks Cibuľa
- 100 g strúhanky
- 2 ks vajcia
- soľ a korenie
- staré rožky
- bylinky podľa chuti
- olej na vyprážanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Huby očistíme a nakrájame na jemno. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame na jemno.
2. Krok
Na panvici rozpálime olej, pridáme cibuľu a cesnak, opražíme ich do zlatista.
3. Krok
Potom k ním pridáme huby a opražíme ich, kým nepustia šťavu.
4. Krok
Zmes odstavíme a necháme vychladnúť. Do vlažnej zmesi pridáme strúhanku, nakrájané rožky a vajcia, všetko dobre premiešame a dochutíme podľa chuti soľou, korením a bylinkami.
5. Krok
Z tejto zmesi formujeme malé fašírky, ktoré opečieme na rozpálenej panvici s olejom do zlatista z oboch strán.