REKLAMA

Zdroj: gbh007 for Getty Images

Husový Tresky

Tradičný nemecký jednokotlíkový pokrm s šťavnatým bravčovým mäsom a chutnou zeleninou. Perfektné na studené dni a útulné večery.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Mäso

  • 500 g Svínsky karé Pridané do

Zelenina

  • 2 Kus zemiaky Pridané do
  • 2 Kus mrkiev Pridané do
  • 1 Kus Cibuľa Pridané do

Korenie

  • 1 Štipka soľ Pridané do
  • 1 Štipka čierne korenie Pridané do

Kvapalina

  • 1 l Vývar Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Na prípravu panvicového mäsa nakrájajte mäso na kúsky a opečte ho vo veľkom hrnci. Mäso odstráňte, keď je hnedé.

2. Krok

Ošúpte zemiaky, mrkvy a cibulu a nakrájajte ich na kocky. Pridajte zeleninu do hrnca a opečte ju, kým nezmäkne.

3. Krok

Vráťte mäso späť do hrnca a pridajte vývar. Ochutnajte polievku soľou a korením. Nechajte polievku hodinu povariť.

4. Krok

Podávajte panvicu s panenicou horúcu. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov