REKLAMA
Zdroj: gbh007 for Getty Images
Husový Tresky
Tradičný nemecký jednokotlíkový pokrm s šťavnatým bravčovým mäsom a chutnou zeleninou. Perfektné na studené dni a útulné večery.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Mäso
- 500 g Svínsky karé
Zelenina
- 2 Kus zemiaky
- 2 Kus mrkiev
- 1 Kus Cibuľa
Korenie
- 1 Štipka soľ
- 1 Štipka čierne korenie
Kvapalina
- 1 l Vývar
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na prípravu panvicového mäsa nakrájajte mäso na kúsky a opečte ho vo veľkom hrnci. Mäso odstráňte, keď je hnedé.
2. Krok
Ošúpte zemiaky, mrkvy a cibulu a nakrájajte ich na kocky. Pridajte zeleninu do hrnca a opečte ju, kým nezmäkne.
3. Krok
Vráťte mäso späť do hrnca a pridajte vývar. Ochutnajte polievku soľou a korením. Nechajte polievku hodinu povariť.
4. Krok
Podávajte panvicu s panenicou horúcu. Dobrú chuť!