REKLAMA
Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Jahodová bublanina hrnčeková
Chutná a jednoduchá jahodová bublanina, ktorú pripravíte len s pár ingredienciami a hrnčekom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Cesto
- 1 hrnček múka
- 1 hrnček cukor
- 1 hrnček mlieko
- 1 hrnček olej
- 1 kus vajce
- 2 čajové lyžičky prášok do pečiva
Plnka
- 3 hrnčeky jahody
- 1 hrnček cukor
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 180°C. Zmiešajte všetky suroviny na cesto - múku, cukor, mlieko, olej, vajce a prášok do pečiva.
2. Krok
Jahody umyte a odstráňte stopky. Jahody nakrájajte a posypte cukrom.
3. Krok
Cesto vylejte do vymastenej a múkou vysypanej formy. Na cesto položte jahody.
4. Krok
Bublaninu pečte v predhriatej rúre na 180°C po dobu 40-45 minú.