REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xf4PKIybSLcyDsJXri7A/50030a85a5da5daf382ce9258723ad.jpeg)
Jednoduchý ovocný koláč so želatínou
Svieži ovocný koláč so želatínou a tvarohom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Cesto
- 60 g lotus sušienky
- 28 g maslo
Krém:
- 100 g tvaroh jemný
- 40 g salko
- 14 g želatinový prášok
- 40 g šľahačka
- vanilková esencia
Želé
- 6 g želatína
- maracujový džús
Na ozdobu
- marakuja
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravíme si základ. Sušienky namelieme a rozmiešame s maslom. Uhladíme na dno vysokých formičiek a dáme stuhnúť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xf4PKIybSLcyDsJXri7A/bc61970a0a0dee52667f95c8cb84db.png)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pustíme sa do prípravy krému. V mise si vymiešame všetky ingrediencie potrebné na krém. Časť krému nalejeme na stuhnuté cesto. Dáme do mrazničky aby nám to poriadne zatuhlo.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xf4PKIybSLcyDsJXri7A/1f6d6972d767c0e2a2d6ffdf274b76.png)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pripravíme si želatinu podľa návodu na obale. Namiesto vody použijeme maracujový džús. Želatínu nalejeme na stuhnutý krém a dáme opäť zachladiť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xf4PKIybSLcyDsJXri7A/45903a97a42947d3f0bf6a1a83a597.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na stuhnutú želatínu dáme zvyšok krému a koláčiky necháme posledný krát vychladiť. Dozdobíme už len čerstvou maracujou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xf4PKIybSLcyDsJXri7A/ac929f8fa3da0eabadba12c01e22f7.png)
Zdroj: Youtube