REKLAMA

Zdroj: Azurita via iStockPhotos

Kasseler Rosenkohl Auflauf

Jedno srdcové jedlo s údeným kasslerom a chrumkavým ružičkovým kelom, zapiecť s krémovou omáčkou a syrom. Toto jedlo je perfektné pre studené zimné dni!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Zápražka

  • 500 g Kasel Pridané do
  • 500 g Ružičková kapusta Pridané do
  • 200 g Strúhaný syr Pridané do

Omáčka

  • 200 ml šľahačka Pridané do
  • 1 PL horčica Pridané do
  • 1 PL Múka Pridané do
  • 1 strúčik cesnaku Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Pre kasselský gratinovaný ružičkový kel predhrejte rúru na 200 stupňov.

2. Krok

Uvarite ružičkový kel v slanej vode asi 10 minút.

3. Krok

Počas varenia ružičkového kelu, nakrájajte kasseler na malé kúsky a opečte ho na panvici.

4. Krok

Na omáčku premiešajte smotanu, horčicu, múku a pretlačený cesnak v hrnci a nechajte ich krátko povariť.

5. Krok

Pridajte do zapekacej misy predvarne uvarenú kapustu a opečený kassler.

6. Krok

Polievku nalejte na ružičkovú kapustu a kasseler a posypte strúhaným syrom.

7. Krok

Pecite zapiekankę przez 20-25 minut, aż będzie złotobrązowa.

8. Krok

Nechajte krátko odpočívať kaserol Kassel z ružičkového kelu, než ho podáte.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov