REKLAMA

Zdroj: Azurita via iStockPhotos

Kasseler Rosenkohl Auflauf

Jedno srdcové jedlo s údeným kasslerom a chrumkavým ružičkovým kelom, zapiecť s krémovou omáčkou a syrom. Toto jedlo je perfektné pre studené zimné dni!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Zápražka

  • 500 g Kasel Pridané do
  • 500 g Ružičková kapusta Pridané do
  • 200 g Strúhaný syr Pridané do

Omáčka

  • 200 ml šľahačka Pridané do
  • 1 PL horčica Pridané do
  • 1 PL Múka Pridané do
  • 1 strúčik cesnaku Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Pre kasselský gratinovaný ružičkový kel predhrejte rúru na 200 stupňov.

2. Krok

Uvarite ružičkový kel v slanej vode asi 10 minút.

3. Krok

Počas varenia ružičkového kelu, nakrájajte kasseler na malé kúsky a opečte ho na panvici.

4. Krok

Na omáčku premiešajte smotanu, horčicu, múku a pretlačený cesnak v hrnci a nechajte ich krátko povariť.

5. Krok

Pridajte do zapekacej misy predvarne uvarenú kapustu a opečený kassler.

6. Krok

Polievku nalejte na ružičkovú kapustu a kasseler a posypte strúhaným syrom.

7. Krok

Pecite zapiekankę przez 20-25 minut, aż będzie złotobrązowa.

8. Krok

Nechajte krátko odpočívať kaserol Kassel z ružičkového kelu, než ho podáte.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov