REKLAMA
Zdroj: M.studio for Adobe Stock
Klasický mäsový fondue s vývarom
Tradičné, srdnaté a chutné mäsový fondue je perfektným stredobodom pre útulnú večeru. Fondue pozostáva z štyroch rôznych druhov mäsa, ktoré sa podávajú spolu s pikantnou omáčkou na macanie. Užite si túto spoločenskú večeru s rodinou a priateľmi.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Mäso
- 200 g hovädzie mäso
- 200 g Kurací prsník
- 200 g bravčové mäso
- 200 g Jahňacie
Omáčky na ponorenie
- 100 ml BBQ omáčka
- 100 ml Cesnaková omáčka
- 100 ml čili omáčka
- 100 ml Sladká horčicová omáčka
Nástroje
- 2 l hovädzí vývar
- 1 Kus Fondue-Set
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
1. Mäso nakrájajte na kúsky vhodnej veľkosti na jeden sústo.
2. Krok
2. Rovný vývar ohrejte v hrnci.
3. Krok
Nalejte horúci vývar do fonduového setu.
4. Krok
Každý si vezme kúsok mäsa a namočí ho do horúceho vývaru, až kým nie je uvarené.
5. Krok
Potom každý namočí svoje uvarené mäso do omáčky podľa vlastnej voľby a užíva si to!