REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vUaXnlhoQIlnl92xK6cp/09f5321b4e8feb0d12feb6993118b9.jpeg)
Zdroj: yipengge from Getty Images Signature
Krém na vianočné cukrovinky
Je to naozaj univerzálny krém, ktorý môžete použiť na všetky druhy vianočného cukrovia.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 125 g zmäknuté maslo
- 250 g práškový cukor
- 2 lyžice vanilkový extrakt
- 2 pl mlieko
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
V miske zmiešajte mäkké maslo a práškový cukor. Je dôležité, aby bolo maslo mäkké a malo izbovú teplotu, aby sa lepšie zmiešalo s cukrom a vytvorilo hladkú zmes.
2. Krok
Pridajte vanilkový extrakt a mlieko a miešajte, kým krém nie je hladký a dobre spojený. V tomto kroku musíte byť trpezliví. Vždy som zistila, že čím dlhšie zmes miešate, tým lepšie sa všetky prísady spoja a vytvoria dokonale hladký krém.
3. Krok
Krém je teraz pripravený na použitie! Môžete ho použiť okamžite alebo ho môžete nechať odpočívať v chladničke a použiť ho neskôr.