REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pQMYOmpArjS4_l0h8E3y/09f5e62a222a4be65737e0e4026e05.jpeg)
Krémové rizoto s hráškom
Rýchle a lahodné
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 200 g ryže
- 120 g cukety
- 50 g zeleného hrášku
- 30 g kukurice
- 1 Cibuľa
- 200 ml smotany na šľahanie
- maslo
- olivový olej
- mletá rasca
- soľ
- čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Na oleji si orestujeme ryžu a podlejeme vodou. Vodu priebežne dolievame, aby ryža nebola suchá, ale mokrá.
2. Krok
Na panvici na masle si speníme cibuľu. Pridáme nastrúhanú cuketu.
3. Krok
Chvíľu restujeme, pridáme kukuricu, hrášok a korenie.
4. Krok
Zamiešame a vlejeme smotanu. Necháme prejsť varom a odstavíme.
5. Krok
Ak je ryža mäkká, tak smotanu so zeleninou vlejeme k ryži.
6. Krok
Zamiešame, dochutíme a odstavíme.
7. Krok
Pred podávaním dáme na vrch plátok masla a posypeme syrom.
8. Krok
Dobrú chuť!