REKLAMA
Kuracie soté s broskyňou
Jemné kuracie soté s broskyňou je jednoduché jedlo ideálne pre každodenné varenie. Môžete ho podávať s ryžou alebo cestovinami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kuracie prsia
- 2 ks broskyne
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 100 ml broskyňová šťava
- 1 čajová lyžička rastlinný olej
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Nakrájajte kuracie prsia na menšie kúsky a osoľte ich.
2. Krok
Na panvici rozpáľte olej a pridajte kuracie mäso. Opečte ho dozlatista.
3. Krok
Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a restujte, kým cibuľa nebude sklovitá.
4. Krok
Pridajte na kocky nakrájané broskyne a prelejte to broskyňovou šťavou. Varíme ďalších 10 minút.
5. Krok
Ochutnajte a podľa potreby pridajte soľ a korenie.
6. Krok
Podávajte teplé s ryžou alebo cestovinami.