REKLAMA
Kysnuté lievance
Jemné a nadýchané zároveň
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 5 g čerstvé droždie
- 100 g hladká múka
- 150 ml mlieko
- 1⁄2 lyžička kokosový cukor
- 1⁄2 čajová lyžička škorica
- džem
- ovocie
- podľa chuti jogurt
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do vlažného mlieka si rozdrobíme droždie a pridáme cukor. Dôkladne premiešame a necháme odstať 15 minút.
2. Krok
Ďalej pridáme múku a škoricu.
3. Krok
Dôkladne premiešame. Cesto je trošku riedšie ako klasické lievancové.
4. Krok
Panvicu si potrieme kokosovým olejom alebo ghee maslom a opekáme z oboch strán.
5. Krok
Ja som podávala lievance s ovocím a marhuľovým džemom.
6. Krok
Dobrú chuť!