REKLAMA
"Loďky " z lístkového cesta
Opäť niečo rýchle. Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo... Alebo len jednoducho sa nám nechce... A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou. Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 pack lístkové cesto
- tatarská omáčka
- údená šunka tenké plátky
- sterilizované šampiňóny
- plátkový syr
- strúhaný syr
- Červené zlato
- mleté farebné korenie
- 1 vajíčko na potretie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Lístkové cesto rozkrojíme na 2 časti.
2. Krok
Každú časť potrieme tatárskou omáčkou / okraje vynecháme, cca 1 cm.
3. Krok
Na každú časť dáme šunku, plátkový syr, šampiňóny.
4. Krok
Voľné okraje zahneme smerom dovnútra. Okraje aj vrch / šampiňóny / som potrela Červeným zlatom.
5. Krok
Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.
6. Krok
Posypeme strúhaným syrom, na vrch som namlela farebné korenie.
7. Krok
Dáme zapiecť.
8. Krok
Dobrú chuť.