REKLAMA
Marinované krídla so zelerovo-zemiakovou kašou

Marinované krídla so zelerovo-zemiakovou kašou

Marinované mäso je lepšej chuti a kaša so zelerom ľahká a nadýchaná.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 10 ks kuracie krídla Pridané do
  • 1 pl sušený cesnak Pridané do
  • 2 pl korenie na pečené kura Pridané do
  • 2 čl soľ Pridané do
  • 2 pl olej ochutený chili Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • hladká múka Pridané do
  • vajcia a olej cera na smaženie Pridané do
  • KAŠA Pridané do
  • 1 kg varených zemiakov Pridané do
  • 170 g zeler Pridané do
  • 400 ml mlieko Pridané do
  • 300 ml voda Pridané do
  • soľ kuchynská Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Kuracie krídla umyté dáme do misky spolu so sušeným cesnakom,soľou, korením na pečené kura a olejom.Spolu dobre premiešame a uložíme do druhého dňa do chladničky.

2. Krok

Na druhý deň obalíme v trojobale a pečieme v oleji s cerou (sú chrumkavejšie) Aby sa nám olej nepripaloval pridáme koliečka mrkvy do neho .Po usmažení krídel ich dáme na servítky aby nám prebytočný olej odtiekol.

3. Krok

Pripravíme si kašu a to z uvarených zemiakov ktoré roztlačíme a pridáme uvarený zeler s vodou ktorý sme rozmixovali na jemnú kašu.Mlieko si zohrejeme a tiež pridáme k zemiakom.

4. Krok

Dobre rozmiešame, najlepšie ručným šlahačom s dvoma metličkami.Po pripade ak máme málo slané, dochutíme si.

5. Krok

Dobrú chuť prajem 🙂

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov