Zdroj: Pixabay
Maslová poleva s príchuťou kávy
Prečo nepovýšiť svoje koláče a cupcakes na vyššiu úroveň s touto krémovou, aromatickou kávovou polevou? Je to dokonalá zmes masla, práškového cukru a práškového espressa, ktorá dodá každému pečivu lahodnú a bohatú kávovú chuť. Je tiež jednoduchá na prípravu, takže ak ste milovníkom kávy a koláčov, tento recept na polevu je určený práve vám!
Ingrediencie
- 1⁄2 pohár zmäknuté maslo
- 1 čajová lyžička Instantného espressa v prášku
- 11⁄2 polievková lyžica Mlieka
- 1 čajová lyžička Vanilkového extraktu
- 3 poháre Práškového cukru
Najnovšie letáky
Postup
Vo veľkej miske vyšľahajte maslo do hladka a krémovej konzistencie.
V malej miske rozpustite espresso prášok v jednej polievkovej lyžici mlieka.
Rozpustené espresso nalejte do veľkej misy s maslom a pridajte vanilkový extrakt.
Začnite šľahať pomalou rýchlosťou a postupne ju zvyšujte, kým sa dobre nezapracuje.
Začnite pridávať práškový cukor po 1 šálke a pokračujte v šľahaní. Po každom šálku skontrolujte konzistenciu a chuť.
Ak potrebujete hustejšiu polevu, pridajte ďalší práškový cukor. Ak chcete redšiu polevu, pridajte trochu mlieka navyše.
Keď je všetok cukor zapracovaný a dosiahnete požadovanú konzistenciu a chuť, poleva je pripravená na použitie.