REKLAMA
Zdroj: Atide form Getty Images
Mäsová nátierka
Chutná a jednoduchá mäsová nátierka, ktorá je ideálna na rýchle raňajky alebo desiatu. Skvelá na chlieb, rožky alebo toast.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g uvarené mäso
- 1 kus Cibuľa
- 1 kus strúčik cesnaku
- 2 pl maslo
- 50 g hladká múka
- 2 pl červená paprika
- 1 čl soľ
- 1 čl mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Uvarené mäso, napríklad z polievky rozmixujte na jemnú pastu.
2. Krok
Na panvici roztopte maslo, pridajte cibuľu a cesnak a opražte do zlatista.
3. Krok
Pridajte múku a papriku a miešajte pár minút.
4. Krok
Pridajte mäsovú pastu do panvice a dobre premiešajte.
5. Krok
Dochutíte soľou a korením podľa chuti.
6. Krok
Nechajte nátierku vychladnúť. Podávajte na chlieb alebo toast.