REKLAMA

Zdroj: Atide form Getty Images

Mäsová nátierka

Chutná a jednoduchá mäsová nátierka, ktorá je ideálna na rýchle raňajky alebo desiatu. Skvelá na chlieb, rožky alebo toast.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g uvarené mäso Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 1 kus strúčik cesnaku Pridané do
  • 2 pl maslo Pridané do
  • 50 g hladká múka Pridané do
  • 2 pl červená paprika Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Uvarené mäso, napríklad z polievky rozmixujte na jemnú pastu.

2. Krok

Na panvici roztopte maslo, pridajte cibuľu a cesnak a opražte do zlatista.

3. Krok

Pridajte múku a papriku a miešajte pár minút.

4. Krok

Pridajte mäsovú pastu do panvice a dobre premiešajte.

5. Krok

Dochutíte soľou a korením podľa chuti.

6. Krok

Nechajte nátierku vychladnúť. Podávajte na chlieb alebo toast.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

745 receptov

Obed

4873 receptov

Mäsité jedlá

2256 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4587 receptov

Dezert

3769 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

787 receptov