REKLAMA
Morčacia pečienka s bulgurom
Ľahká rýchla večera ..
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 malé červená cibuľa
- 100 g bulgur
- 150 ml voda
- 205 g pečienka morčacie
- 120 g olivy zelené
- 30 g bambino syrokrém
- soľ
- ml korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Najskôr si uvaríme bulgur podľa návodu na vrecku cca 2 min varíme a 20min.,nezabudnúť trošku osoliť,,necháme pod pokrievkou, dodusiť avšak oheň vypneme.
2. Krok
Zatiaľ si spravíme pečienku.
3. Krok
Na kvapke olioleja speníme cibuľku nadrobno nakrájanú.
4. Krok
Pridáme na kocky nakrájanú pečienku a podusíme.
5. Krok
Keď je na 3/4 udusená pridáme nakrájané olivy.
6. Krok
Spolu podusíme a okoreníme čerstvým ml.korením a pridáme bambino.
7. Krok
Spolu do rozpustenie syra podusíme a vypneme oheň ,pod pokrievkou to dôjde samo .Nakoniec posolíme,aby nám pečienka neztvrdla.
8. Krok
Navrch už v tanierku dozdobíme nastrúhaným syrom .
9. Krok
Môžeme podávať s rajčinami,osviežia papanie.