REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/TQWjw6fYpJP4ws1z3ZKe/c1aef1d412897b9a7fed9b1d8fa835.png)
Morčacie fašírky
Vynikajúce šťavnaté morčacie fašírky pre milovníkov morčacieho mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mleté morčacie mäso
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1⁄2 šálky strúhanej mrkvy
- 1 vajce
- 1⁄2 šálky strúhanky
- 1⁄2 lyžičky sušeného oregana
- soľ a korenie podľa chuti
- olej na vyprážanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do veľkej misky dajte mleté morčacie mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak, strúhanú mrkvu a vajce. Dobre premiešajte.
2. Krok
Do zmesi pridajte strúhanku, sušené oregano, soľ a čierne korenie. Znova dôkladne premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.
3. Krok
Formujte zmes do malých fašírok.
4. Krok
Na panvici zohrejte olej a pečte fašírky. Opražte ich z každej strany dozlatista.
5. Krok
Podávajte horúce s omáčkou podľa voľby a prílohou, ako napríklad zemiakmi.