REKLAMA
Zdroj: FB: 1000 pomysłów na przekąski
Morčacie plátky vo vlastnej omáčke
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg Moriaka
- 500 ml Hydinový vývar
- 2 lyžice maslo
- 2 lyžice múka
- 2 strúčiky Cesnak
- 1 Cibuľa
- soľ a korenie podľa chuti
- bylinky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Rúru predhrejte na 180 stupňov Celzia. Medzitým na panvici rozohrejte maslo a morčacie plátky opečte z oboch strán dozlatista. Plátkyy osolíme a okoreníme.
2. Krok
Morčacie mäso vložte do rúry, prisľúbte nakrájaný cesnak a cibuľu. Prisypeme bylinky.
3. Krok
Všetko zalejte vývarom do 3/4 výšky mäsa a vložte do predhriatej rúry na približne 30 minút.
4. Krok
Počas pečenia mäso prelievajte marinádou, aby ste zachovali šťavnatosť filetu.
5. Krok
Keď sú filety uvarené, vyberte ich z misky a zvyšnú omáčku zmiešajte s múkou a varte, kým nedosiahne správnu konzistenciu.