REKLAMA
Morčacie soté so smotanou
Ako prílohu som zvolila knedlik
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 40 g mrkvy
- 30 g petržlenu
- 3 kolieska póru
- 40 ml smotany na varenie
- 45 g morčacieho mäsa
- muškátový orech
- mleté čierne korenie
- bobkový list
- maslo ghee maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Na masle si speníme pór. Pridáme nadrobno nakrájanú mrkvu a petržlen.
2. Krok
Okoreníme muškátovým orechom a čiernym korením. Zalejeme vodou, pridáme bobkový list a uvaríme do mäkka.
3. Krok
Ak je zelenina hotová, bobkový list vyberieme a následne to vymixujeme.
4. Krok
Pridáme smotanu na varenie a necháme prejsť varom. Podľa chuti dokoreníme a odstavíme.
5. Krok
Mäso si nákrajame, orestujeme na masle, posypeme čiernym korením. Podlejeme vodou a udusíme do mäkka.
6. Krok
Pridáme k omáčke. Ako prílohu som zvolila knedlík, ale hodia sa aj cestoviny.
7. Krok
Dobrú chuť!