REKLAMA
Zdroj: margouillatphotos from Getty Images
Najlepšia mäsová nátierka
Najlepšia mäsová nátierka, ktorá je veľmi chutná, rýchla na prípravu a je možné ju skladovať niekoľko dní v chladničke. Podávať ju môžete s čerstvým pečivom alebo domácou bagetou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
7
- 500 g bravčového mäsa
- 1 ks Cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 100 g masti
- soľ a čierne korenie
- paprika
- trošku vody
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Bravčové mäso si nakrájajte na menšie kúsky.
2. Krok
Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame nadrobno.
3. Krok
Na panvici rozpustíme masť a pridáme na ňu cibuľu s cesnakom. Restujeme ju, kým cibuľa nezmení farbu na zlatohnedú.
4. Krok
Potom pridáme mäso a orestujeme ho spolu s cibuľou.
5. Krok
Všetko ochutíme soľou, čiernym korením a paprikou a prilejeme trochu vody. Necháme dusiť pod pokrievkou približne 20 minút.
6. Krok
Po uvarení všetko rozmixujeme na hladkú nátierku.
7. Krok
Nátierku ochutnáme a prípadne dochutíme.