REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uRIfdqgbYXrL6ngB-SkI/3290b29c5fb4a83e0ad9873268df98.jpeg)
Nakladaná cukina a baklažán
NAKLADANÁ CUKINA a BAKLAŽÁN ➡️ je výborný doplnok ku grilovanému mäsku. Navyše si ju môžete pripraviť aj týždeň pred grilovačkou, pretože odležaná je ešte lepšia 😉
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 ks cuketa
- 1 ks baklažán
- 200 ml olivový olej
- 150 ml ocot
- 6 ks strúčik cesnak
- 1 ks chili paprička
- petržlenová vňať
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Cukiny a baklažán si nakrájam na 0,5 cm kolieska a opekám na suchej panvici do zlatohneda.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uRIfdqgbYXrL6ngB-SkI/c008247de7a416380d66ebc2d37f69.jpeg)
2. Krok
Medzitým si v mise zmiešam olivový olej s octom, pridám tam 5-6 strúčikov cesnaku, chilli papričku, petržlenovú vňat - všetko nakrájané na drobno a trocha soli.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uRIfdqgbYXrL6ngB-SkI/2d4abbdec8f17fc4a35aca49c41cc6.jpeg)
3. Krok
Do tohto nálevu potom vkladám opečenú zeleninu tak, aby bola celá ponorená. Nechám odstáť aspoň cez noc. Najlepšie chutí poriadne vychladená. 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uRIfdqgbYXrL6ngB-SkI/81eee7e2e01481ad8914b61c4e3f2a.jpeg)