REKLAMA
Nátierka z hlivy a šampiňónov na zapekanku
Teplá večera hotová za pár minút. Na špaldových chlebíkoch, s čerstvou zeleninou chutila výborne.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g hliva, šampiňóny
- 3 plátky Karička fit plátky
- 2 Lyžice grécky biely jogurt
- 1 Lyžice Low Carb majonéza
- 1 kávová lyžička horčica
- petržlen
- soľ
- podľa chuti korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Hlivu, šampiňóny nakrájame na drobno. Opečieme, piekla som nasucho, bez oleja.
2. Krok
K opečeným hríbom pridáme na menšie kúsky nakrájaný syr, biely jogurt, majonézu, horčicu, petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme.
3. Krok
Premiešame, natrieme na chlebíky a dáme zapiecť.
4. Krok
Dobrú chuť.