REKLAMA
Nekysnutá pizza na plech
Recept na výbornú domácu pizzu bez kysnutia na plech.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Pre cesto:
- 3 šálky hladká múka
- 2 kl soli
- 2 kl prášku do pečiva
- 1 šálka vody
- 2 Lyžice olivového oleja
Pre náplň:
- 250 g paradajkového pretlaku
- 1 šálka strúhaného syra
- 100 g šunky na tenké plátky
- 2 Lyžice olivového oleja
- kukurica
- bylinky
- soľ a korenie podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Vo veľkej mise zmiešame múku, soľ a prášok do pečiva.
2. Krok
Pridáme vodu a olej. Zmiešame všetko dohromady.
3. Krok
Takto pripravené cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske.
4. Krok
Pridajte paradajkový pretlak a posypte strúhaným syrom.
5. Krok
Pridajte šunku, kukuricu alebo inú obľúbenú náplň.
6. Krok
Pokvapkajte vrch olivovým olejom a posypte bylinkami, soľou a korením.
7. Krok
Pizzu pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 20 minút, alebo kým sa syr nerozpustí a nestane sa zlatohnedým.