REKLAMA

Nepečená ovocná torta podľa Petry Tóthovej

Nechala som sa inšpirovať Petriným receptom a výsledok bol samozrejme úžasný.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 250 g mascarpone Pridané do
  • 150 g rozpustenej bielej čokolády Pridané do
  • 400 g šľahačkovej smotany Pridané do
  • 1 pl vanilkovej arómy Pridané do
  • 500 g jahôd Pridané do
  • 400 g piškót Pridané do
REKLAMA

Postup

25 min.
1. Krok

Tortovú formu vystelieme piškótami aj po obvode aj dno formy.

2. Krok

Vyšľaháme smotanu s tvarohom a vanilkou, pridáme roztopenú čokoládu a šľaháme do krémového stuhnutia.

3. Krok

Na piškóty nahusto poukladáme nakrájané jahody, nanesieme na ne vrstvu krému a pokračujeme s druhou vrstvou piškót, jahôd a krému.

4. Krok

Vrch ozdobíme jahodami a posypeme nastrúhanou čokoládou.

5. Krok

Dáme postáť do chladničky aspoň na tri hodiny, najlepšie na celú noc. Môžeme použiť akékoľvek ovocie, aj mrazené.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4428 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Dezert

3618 receptov