REKLAMA
Zdroj: Pexels
Opekané čínske rezance s kuracím mäsom
Opekané čínske rezance s kuracím mäsom sú klasikou, ktorú si môžete ľahko pripraviť aj doma. Do tohto základného receptu môžete pridať aj zeleninu podľa vlastných preferencií - mrkvu, brokolicu, jarnú cibuľku atď.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g Čínske rezance
- 300 g Kuracie mäso nakrájané na kocky
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice Oleje
- 1 Lyžice Ryžový ocot
- 1 Lyžice Sójové omáčky
- 1 Lyžice kryštálový cukor
- 1 strúhaný zázvor
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Rezance uvarte podľa pokynov na obale. Na panvici rozohrejte olej a orestujte na ňom nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridajte kuracie mäso a smažte ho, kým nie je uvarené. Pridáme ryžový ocot, sójovú omáčku, cukor, zázvor a soľ a korenie podľa chuti. Pridajte uvarené rezance a premiešajte ich s mäsovou zmesou.