REKLAMA
Paprikáš z kuracích stehienok
Recept je ľahký na prípravu a chutný.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks Cibuľa
- 2 ks stehná kuracie
- 600 ml voda
- 270 g šampiňóny
- 40 g kečup
- 13 g hladká špaldová múka
- oliolej
- mletá červená paprika
- drvený kmín
- soľ
- čierne ml korenie
- 1 ks feferónky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Umyté stehná rozdelíme na dve časti. Kto chce v celku,tak nedelí.
2. Krok
Na olioleji speníme cibuľu,pridáme mletú červenú papriku,krátko popražíme a prilejeme vodu.
3. Krok
Vložíme stehná, osolíme, ochutíme kmínom,feferónkou čerstvou alebo sušenou,mletým čiernym korením a dusíme do mäkka.
4. Krok
Stehná vyberieme,šťavu zaprášime múkou roxmixujrme ručným mixérom, aby sme mali omáčku hladkú nehrudkovú a povaríme cca 10minút.Pridáme šampiňony, ktoré sme krátko podusili na oleji.Tiez do omáčky pridáme späť stehná.
5. Krok
Krátko spolu povaríme a podávame s tarhonňou.
6. Krok
Dobrú chuť