REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LmvSnvk8qicHpykBMBkU/89dbbbc3de60c01cbae6f7e07baec5.jpeg)
Pečené bravčové rebierka v rúre
Krehké rebierka upečené v rúre.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 pláty bravčové rebrá
- soľ
- korenie
- horčica
- bbq marináda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Bravčové rebierka si umyjeme a z oboch strán nasolíme a nakoreníme. Z každej strany ponatierame horčicou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LmvSnvk8qicHpykBMBkU/442914df67421360c54b458c37f6eb.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Takto pripravené rebierka zabalíme do alobalu. Rebierko musí byť úplne obalené, aby z neho nevytekala šťava. Takto pripravené balíčky položíme na rošt v rúre, ktorú sme si predhriali na 180 stupňov. Pečieme 2 hodiny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LmvSnvk8qicHpykBMBkU/48c9783eb770010b81ad5237e0a707.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Po tomto čase rebierka vyberieme, opatrne rozbalíme a potrieme z oboch strán marinádou. Zapečieme už rozbalené aspoň 15 minút do zlata.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LmvSnvk8qicHpykBMBkU/5578f7de91a12ac91941374f535c19.jpeg)
Zdroj: Youtube
Komentáre (2)
Musí to byť mňamka, pekne sa mäso oddeľuje od kostí, urobím, ale radšej bez alobalu v prikrytom pekáči
Štúr sa v hrobe obracia. To čo za dilino písal ten recept?