REKLAMA
Pečené koleno
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 bravčové koleno
- 1 ks Cibuľa
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 6 ks nové korenie
- 4 ks bobkový list
- 1 pl grilovacie korenie
- 300 ml čierne pivo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
150 min.
1. Krok
Bravčové koleno očistíme a dôkladne umyjeme v teplej vode. Dáme ho do hrnca s osolenou vodou, pridáme cibuľu a koreniny a uvaríme domäkka.
2. Krok
Uvarené koleno vyberieme a necháme vychladnúť. Kožu narežeme na kocky a koleno potrieme grilovacím korením a roztlačeným cesnakom. Vložíme dopekáča, podlejeme pivoma trochou bravčového vývaru z kolena.
3. Krok
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 C dozlatista. Počas pečenia ho podlievame výpekom. Podávame s pečivom a jablčným chrenom.