REKLAMA
Plnené lístkové cesto trochu inak
Nechce sa vám robiť nič zložité no čakáte návštevu a predsa len ste sa rozhodli neičo nachystať? Jednoduchý slaný tip s využitím lístkového cesta. Namiesto robenia slimákov, stáči len naplniť a preložiť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
16
- 1 kus lístkové cesto
- kečup
- šunka
- syr
- pizza korenie
- vajce
- sezamové ľanové semienka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
Polovicu cesta potrieme kečupom. Poukladáme šunku a pridáme nastrúhaný syr. Preložíme druhou polovicou. Vrch potrieme vajíčkom a posypeme semienkami. Pokrájame na obdĺžniky a pečieme pri teplote 200 stupňov do zlatista. Po dopečení znova prejdeme rezy a jednotlivé kúsky rozkrájame.