REKLAMA
Rezance s makom a slivkovým džemom
Famózne, tradičné a najmä rýchlo prípravené jedlo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 200 g slíže široké
- 4 pl mak mletý
- 4 pl slivkový lekvár
- 1 pl práškový cukor
- 500 ml voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
POSTUP: Slíže vložíme do vriacej vody a varíme 10 minút.
2. Krok
Kým sa nám slíže varia, prichystáme si makovú zmes.
3. Krok
Mletý mak zmiešame spolu s práškovým cukrom.
4. Krok
Keď máme slíže hotové, preložíme ich do väčšej misy. Zmiešame ich spolu s makom, pridáme slivkový džem a poriadne premiešame aby sa chute spojili.
5. Krok
SERVÍROVANIE: Slíže servírujeme do hlbokého taniera a podávame.
6. Krok
"Vďaka tomuto tradičnému jedlu, sa vždy vraciam späť v čase. Do príjemných a bezstarostných detských čias."