REKLAMA
Ružičkový kel s parmezánom
Ružičkový kel s parmezánom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g ružičkový kel
- 100 g Strúhaný parmezán
- Hŕstka narezanej slaniny
- olivový olej
- 1 pl maslo
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Ružičkový kel očistíme( dáme dole vrchné listy, odrežeme hlúbik). Na dno plechu dáme trochu olivového oleja a vysypeme polovicu parmezánu.
2. Krok
Ružičkový kel ukladáme vedľa seba rozrezanou časťou nadol a osolíme.Potrieme ho roztopeným maslom, pridáme narezanú slaninu a posypeme zvyškom parmezánu. Dáme piecť na 20 min na 180 C. Výborne chutí napríklad s grilovaným mäskom.