REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Q1rhaDBLA_I_wjWCAv9B/59f9a0b5e9b4eb12ea0a5416c23e83.jpg)
Špagety Bolognese - recept
Každý jeden milovník cestovín, určite nepohŕdne týmto úžasným špagetám s boloňskou omáčkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 200 g špagety
- 500 g mleté mäso
- 2 konzervy polené paradajky
- 1 ks Cibuľa
- 100 ml voda
- 3 ks bobkový list
- 3 ks pimiento
- 2 čl soľ
- 2 pl olej
- syr Grana Padano strúhaný
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
POSTUP: Na woku si rozpálime olej a pridáme pokrájanú cibuľu.
2. Krok
Pár minút restujeme a následne pridáme mleté mäso.
3. Krok
Kým nám mäso zhnedne, dáme si variť vodu na špagety.
4. Krok
K mäsu pridáme konzervy s rajčinami, dochutíme soľou a koreninami.
5. Krok
Pridáme vodu a necháme pod pokrievkou variť 40 minút.
6. Krok
Do vriacej osolenej vody vložíme špagety a varíme 10 minút.
7. Krok
Keď je omáčka hotová, rozmixujeme ju ponorným mixérom, pridáme špagety a premiešame.
8. Krok
SERVÍROVANIE: Špagety servírujeme do hlbokého taniera, posypeme syrom a podávame.
9. Krok
"Láska prechádza cez žalúdok."