REKLAMA
Šťavnatý, nepečený jablkový koláč.
Šťavnatý, nepečený jablkový koláč.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 6 kus jablko
- 500 ml mlieko
- 40 g Zlatý klas (prášok)
- 30 g maslo
- 5 g škorica
- 50 g hrozienka
- 50 g sušené čučoriedky
- 240 g piškóta
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Jablká nastrúhame.
2. Krok
Mlieko zmiešame so zlatým klasom.
3. Krok
Na masle opražíme jablká a pridáme škoricu, hrozienka a čučoriedky. K jablkám pridáme mlieko a uvaríme krém.
4. Krok
Na dno tortovej formy vložíme vrstvu krému a uložíme naň celozrnné piškóty. Opakujeme s druhou vrstvou. Posledná vrstva je tretia, ale len krém. Koláč necháme stuhnúť a potom ho posypeme strúhanou čokoládou.