REKLAMA
Šunkafleky
Výborné šunkafleky s fliačkami, údeným mäsom a kyslou smotanou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g fliačky
- 250 ml kyslá smotana
- 2 ks vajce
- 100 g údené mäso
- vegeta
- olej
- mleté čierne korenie
- soľ
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
V osolenej vode uvaríme fliačky. Do vody pridáme tiež trochu oleja.
2. Krok
Na panvici opražíme do zlatista cibuľku. Potom pridáme uvarené údené mäso a ochutíme.
3. Krok
Vo veľkej mise zmiešame uvarené fliačky s cibuľou a mäsom.
4. Krok
Preložíme ich do vymastenej zapekacej misy a polejeme zálievkou.
5. Krok
Zálievku pripravíme zmiešaním kyslej smotany, vajec, vegety a korenia.
6. Krok
Zapekáme na 220°C približne 25 minút.