REKLAMA
Zdroj: ivanmateev from Getty Images Signature
Teľacie mäso s paradajkovou omáčkou
Recept na chutné teľacie mäso s paradajkovou omáčkou a knedľou, ktorý sa hodí na nedeľný stôl.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 800 g teľacieho mäsa
- 2 kus veľké cibule
- 4 strúčiky cesnaku
- 400 g paradajky z konzervy
- 1 Lyžice rajčinového pretlaku
- 1 lyžička mletého korenia
- soľ
- 2 Lyžice oleja
- 1 l vody
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Teľacie mäso nakrájajte na porcie a osmažte na rozpálenom oleji do zlatista. Osoľte a okoreňte.
2. Krok
Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a pridajte k mäsu. Smažte pár minút dozlatista.
3. Krok
Pridajte paradajky a rajčinový pretlak. Zmiešajte a prilejte liter vody. Nechajte dusiť pod pokrievkou asi 1,5 hodiny.