REKLAMA
Treska so špargľou
Jednoduchý recept, typ ryby si môžte zvoliť podľa chuti
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 3 filety z tresky
- 1 zväzok zelenej špargle
- 3 Kúsky zemiakov
- 3 plátky masla
- štipka soli
- korenie na ryby
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Jeden kus papiera na pečenie poskladáme do tvaru harmoniky a na koncoch zviažeme.
2. Krok
Potrieme olejom na spadol dáme špargľu, na to kolieska zemiakov a na vrch filet z ryby.
3. Krok
Celé to okoreníme a na vrch ryby položíme plátok masla.
4. Krok
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 180/35 minút alebo podľa potreby, pokiaľ nie je všetko mäkké.
5. Krok
Dobrú chuť!😉