REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2fI2iFQS-xGBYAf1q-YA/d5e19872a2f3ae48872c2926202f82.jpeg)
Tuniaková nátierka
TUNIAKOVÁ NÁTIERKA ➡️ ktorá výborne chutí nielen cez pôst. 👉 Ryby by v našom jedálničku mali byť aspoň raz týždenne. Keď už nie tie čerstvé, tak nášmu telu poslúžia aj tie z konzervy.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 ks konzerva tuniaka vo vlastnej šťave cca 160g
- 1 ks biely grécky jogurt 80g
- 1 ks červená cibuľa
- 2 ks sterilizovaná uhorka
- 1 a pol lyžičky dijonská horčica
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cibuľu a uhorky nakrájame nadrobno a všetky suroviny spolu premiešame. Dochutíme soľou, korením a odložíme na chvíľu do chladničky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2fI2iFQS-xGBYAf1q-YA/397b771208cc2166f7e272255fa614.jpeg)
2. Krok
Tuniakovú nátierku podávame dobre vychladenú na čerstvom chlebe alebo pečive. Dobrú chuť 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2fI2iFQS-xGBYAf1q-YA/2d69cc6aa961e7b9ce0bdfec466955.jpeg)