REKLAMA
Zdroj: ildipapp from Canva
Vegánska cestovina s pečenou tekvicou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Cesto
- 400 g špagety
Tekvicová omáčka
- 1 ks menšia tekvica
- 2 PL olivový olej
- 1 zväzok Čerstvý estragón
- 200 g čerstvé hrozno
- 1 štipka Soľ
- 1 štipka Mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 220 °C
2. Krok
Olúpať tekvicu, nakrájať na kocky a preložiť na plech. Zalej 2 lyžicami olivového oleja, posoľ a okoreň a peč 20-25 minút.
3. Krok
Varte špaghetti v slanej vode podľa pokynov na obale.
4. Krok
Keď už tekvica zmäkla, zmiešajte ju s olejom a estragónom.
5. Krok
Preceď cestoviny, potom na to nalej tekvicovú omáčku.
6. Krok
Dobre premiešajte a môžete podávať!