REKLAMA
Zapečené gnocchi s mäsom a zeleninou v paradajkovo- syrovej omáčke
Božský obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g kur prsia
- 300 g gnocchi
- 1 stredná Cibuľa
- 1 mrkva
- 1 menšia cuketa
- soľ
- čierne korenie
- bazalka
- olej
- 250 ml paradajkový pretlak
- 2 pl šľahačková smotana
- 200 g strúhaná mozzarella
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mäso narežeme na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a opražíme na troche oleja. Vyberieme z panvice a odložíme stranou. V tom istom výbeku osmažíme cibuľu, mrkvu a cuketu.
2. Krok
Pripravíme si zapekaciu misku do ktorej dáme pripravené mäso a gnocchi (len som ich obarila vodou). Pridáme zeleninu a zalejeme paradajkovým pretlakom. Ochutíme ešte soľou a bazalkou, pridáme šľahačkovú smotanu, pridáme polovicu mozzarelly a premiešame.
3. Krok
Posypeme zvyškom mozarelly a dáme zapiecť na 20 min na 180 C.