REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gASsgG_LjwQxBQyPEYp5/d8db8a8246dec137ced3ebbd328a98.jpeg)
Zapekaná kaiserka
Teple chrumkavé pečivo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 1 ks kaiserka
- 1⁄2 plesnivca
- rajčiny
- Uhorka
- salám
- reďkovka
- ľadový šalát
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Kaiserku rozrežeme a potrieme maslom.
2. Krok
Okrúhly plesnivec rozrežeme na polovicu /okrúhlu/dáme na žemľu mäkkou stranou hore ,na to uložíme salám, uhorku,rajčinu,reďkovku a ľadový šalát.
3. Krok
Kto ma rád pod šalát si môže dať trošku tatarky.
4. Krok
Takto pripravenú žemľu dáme do grilu.
5. Krok
Žemľa je chrumkavá a šťavnatá,,
6. Krok
Podávame s kopcom zeleniny ,a kto rád kečup či tatarku 😉