REKLAMA
Zelerové pyré
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 40 g bravčovej panenky
- 1⁄3 cibule
- 100 g zeleniny petržlen
- kaleráb
- mrkva
- zeler
- maslo ghee maslo
- olivový olej
- mleté čierne korenie
- mletá rasca
- podľa potreby mlieko
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Na oleji si orestujeme do sklovita cibuľu.
2. Krok
Pridáme panenku, okoreníme a opečieme z oboch strán.
3. Krok
Podlejeme vodou a chvíľu podusíme.
4. Krok
Vyberieme a nakrájame na malé kúsky .
5. Krok
Zeleninu na pyré si uvaríme, dáme do mixéra. Pridáme maslo a mlieko a vymixujeme si hladké pyré.
6. Krok
Zeleninu si môžte zvoliť akúkoľvek a hodí sa k tomu aj ryža.
7. Krok
Dobrú chuť!