REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Živánska na plechu
Živánska na plechu je skvelá variácia tradičnej živánskej.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 2 kg zemiak
- 700 g bravčové mäso
- 50 g slanina
- 1 ks cesnak
- 1 ks Cibuľa
- soľ a korenie
- olej
- 1 ks paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Zemiaky nakrájame na plátky a položíme ich na vymastený plech. Posypeme soľou a korením.
2. Krok
Nakrájame slaninu a cesnak.
3. Krok
Mäso nakrájame a posypeme korením.
4. Krok
Na mäso položíme cibuľu, papriku a plech zakryjeme alobalom.
5. Krok
Živánsku pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 40 minút.