REKLAMA
Živánska v alobale
Stará klasika,ale vždy chutná
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- zemiak
- Cibuľa
- klobása
- morčacie prsia
- cesnak
- strúhaný syr
- soľ
- Korenie na pečené kurča
- paradajka
- mletá červená paprika
- cottage syr
- drvená rasca
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Všetky suroviny si nakrájame . Koreniny zmiešame s mäsom. Zemiaky zo soľou a kmínom.
2. Krok
Do misky si dáme alobal, vytvarujeme podľa misky a vymastíme olejom. Potom môžeme vrstviť: zemiakmi, klobása, cibuľa mäso, cottage cheese, rajčina, cesnak, cibuľa a zakončíme zemiakom. Vrch posypeme červenou paprikou a postriekame olejom.
3. Krok
Obalíme dobre alobalom do batôžka, aby nám šťava nevytiekla, pečieme cca 60min, záleží kto akú rúru má. Pred koncom každý batôžtek zvrchu otvoríme a posypeme syrom a dáme zapiecť.
4. Krok
Pred podávaním ozdobíme cibuľkou, ktorú sme si skaramelizovali na mede. Podávame kto s čím má rád ,,napr.tatarská omáčka, uhorka,zelenina ... Dobrú chuť prajem 😊