REKLAMA
Zdroj: Alisa Korolevskaya from Getty Images
Baklažánová nátierka na hrianky
Zdravá nátierka, ktorá sa skvele hodí nielen na hrianky, ale aj na bagety.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 ks baklažán
- 2 čl olivový olej
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 čl soľ
- 1 čl čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Baklažány umyjeme, pokrájame na polovicu a vydlabeme ich. Mäso baklažánu nakrájame na kocky.
2. Krok
Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame na drobno.
3. Krok
Na panvici na olivovom oleji opražíme cibuľu a cesnak dozlatista.
4. Krok
Pridáme na kocky nakrájaný baklažán, osolíme, okoreníme a podusíme, kým baklažán nie je úplne mäkký.