REKLAMA
Zdroj: Azurita from Getty Images
Bravčová krkovička pečená v rúre
Jednoduchý a lahodný recept na bravčovú krkovičku pečenú v rúre, ktorá je dokonalá pre každú špeciálnu príležitosť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Bravčová krkovička
- 1 kus bravčová krkovička
- 4 strúčiky cesnak
- 2 Lyžice soľ
- 1 lyžička čierne korenie
Omáčka
- 250 mililitrov červené víno
- 2 Lyžice maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Zmiešajte soľ a korenie a jemne natrite mäso. Cesnak rozdrťte a vtrete do mäsa.
2. Krok
Predhrejte rúru na 180 stupňov Celsiusa.
3. Krok
Mäso vložte do rúry a pečte 1 hodinu.
4. Krok
Medzitým v malom hrnci zahrejte maslo a pridajte červené víno.
5. Krok
Varte na nízkej teplote po dobu asi 15 minút.
6. Krok
Mäso prelijte pripravenou omáčkou a pečte ešte ďalších 30 minút.
7. Krok
Mäso vyberte z rúry a nechajte ho 10 minút odpočinúť pred servírovaním.