REKLAMA

Zdroj: NRedmond from Getty Images Signature

Bravčová panenka na prírodno s ryžou

Jednoduchý recept na bravčovú panenku pripravenú na prírodný spôsob so šťavnatou ryžou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Mäso a marináda

  • 800 g bravčová panenka Pridané do
  • 2 ks cesnak Pridané do
  • 1 lyžička mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 Lyžice olej Pridané do

Ryža

  • 2 šálky ryža Pridané do
  • 4 šálky voda Pridané do
  • 1 lyžička soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Panenku pripravte na marináciu. Umývajte mäso, očistite od tukov, nakrájajte na plátky a posypte cesnakom a korením. Položte do misky, pridajte olej a nechajte marinovať aspoň 30 minút.

2. Krok

Medzitým varite ryžu. Dajte 2 šálky ryže do hrnca, pridajte 4 šálky vody a lyžičku soli. Priveďte k varu, potom znížte teplotu a nechajte vrieť asi 15 minút, alebo kým ryža nie je mäkká.

3. Krok

Zatiaľ na panvici rozpáľte olej a pridajte marinované mäso. Pečte z každej strany asi 5 minút, alebo kým mäso nie je hotové.

4. Krok

Nakoniec servírujte pečené mäso s ryžou. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4590 receptov

Mäsité jedlá

2168 receptov

Večera

4294 receptov

Cestoviny

518 receptov

Mascarpone

329 receptov

Raňajky

1347 receptov

Zaváranie

145 receptov