REKLAMA
Bravčová panenka na prírodno so zeleninou
Lahodná chuť bravčovej panenky na prírodno je doplnená zeleninou a rozmarínom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 4 ks bravčová panenka
- 8 ks zemiak
- 2 ks mrkva
- 2 ks Cibuľa
- cesnak
- zeleninový bujón
- mleté čierne korenie
- soľ
- olej
- voda
- tymián
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Bravčovú panenku osušíme a posypeme soľou a korením.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Každý kus panenky zviažeme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Do hrnca - holandskej rúry nalejeme olej a panenku orestujeme z každej strany.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Medzitým si nakrájame zeleninu na kolieska.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Po orestovaní panenku vyberieme z hrnca a do výpeku prilejeme zeleninový vývar. Poriadne ho premiešame a pridáme k nemu zeleninu.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Na zeleninu poukladáme kúsky bravčovej panenky a podlejeme ju pohárom vody.
Zdroj: Youtube
7. Krok
Bravčovú panenku pečieme v predhriatej rúre na 160°C približne 2,5 hodiny - na nižšom rošte.