REKLAMA
Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou
Bravčová panenka opečená do ružova so smotanovo-slivkovou omáčkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 300 g bravčová panenka
- 50 g sušené slivky
- 1 smotana na varenie
- rozmarín
- feferónky šušené
- soľ
- mleté čierne korenie
- whisky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Nachystáme si ingrediencie.
2. Krok
Mäso si očistíme, na niekoľko hodín necháme odstáť v chladničke (mleté čierne korenie, rozmarín, olej ). Potom osolíme, opečieme na rozpálenej panvici. Uložíme do pekáča a necháme chvíľku dôjsť v rozohriatej rúre.
3. Krok
Mäso nakrájame na plátky.
4. Krok
Do výpeku pridáme slivky a smotanu, whisky, prevaríme, ochutíme soľou, čierne korenie, sušené feferónky.
5. Krok
Podávame so zemiakovou kašou. Nech lahodný obed chutí.