REKLAMA
Zdroj: arfo from Getty Images
Bravčová panenka v slaninovom obale
Vynikajúce hlavné jedlo, ktoré lahodne chutí a pôsobí veľmi exkluzívne. Pripravené z bravčovej panenky ovinutej kvalitnou slaninou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Bravčová panenka
- 700 g bravčová panenka
Slanina
- 200 g slanina
Korenie
- 1 ks červená paprika
- 1 ks cesnak
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Predhriate rúru na 190 stupňov. Bravčovú panenku osušte, okoreňte a obaľte v plátkoch slaniny.
2. Krok
Na panvici rozohrejte olej a panenku z každej strany opečte. Potom ju preložte do pekáča a vložte do rúry.
3. Krok
Panenku pečte v rúre zhruba 20 minút a môžeme ju trochu podliať vodou.